Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 1 cucchiaio di origano secco
- 2 tuorli
Salsa al pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella per pizza a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2021 kJ / 483 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di polenta
25min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1h 30min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle agli spinaci
1h