Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 1 cucchiaio di origano secco
- 2 tuorli
Salsa al pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella per pizza a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2021 kJ / 483 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Gnocchi bicolore
2h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45min
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h