
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 1 cucchiaio di origano secco
- 2 tuorli
Salsa al pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella per pizza a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 483 kcal / 2021 kJ
- Protein
- 19.6 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1hod.
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Malfatti bergamaschi
40min
Spatzle verdi alla carbonara
1hod.
Crespelle alla valdostana
2hod.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1hod. 30min
Spatzle agli spinaci
1hod.