Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
Pasta
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate
- 300 g di foglie di borragine, lavate e asciugate
- 200 g di bietole, le foglie, lavate e asciugate
- 250 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa di noci
- 50 g di mollica di pane
- 100 g di latte
- 100 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pandolce genovese
1h 30min
Cappon magro
4h 30min
Agnolotti del plin
10h 30min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Buridda alla ligure
55min
Brandacujun
45 min
Pesto di noci
15min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Panissa
45 min
Bagna cauda
35min