
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g di carne di vitello in un unico pezzo (Ø 5-6 cm)
- 500 g di acqua
Salsa tonnata
- 100 g di olio di semi di girasole
- 30 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 25 g di acqua
- 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 698 kcal / 2917 kJ
- Protein
- 32.58 g
- Tuk
- 63.05 g
- Sacharidy
- 0.02 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5hod.
Dado di carne
45min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Roastbeef
55min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Vitello tonnato
24hod. 45min
Roastbeef in salsa verde
40min
Manzo all'olio con polentina bianca
3hod.
Arrosto di vitello con carciofi
1hod. 5min
Vitello tonnato sottovuoto
5hod.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20min