Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g di carne di vitello in un unico pezzo (Ø 5-6 cm)
- 500 g di acqua
Salsa tonnata
- 100 g di olio di semi di girasole
- 30 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 25 g di acqua
- 1 tuorlo d'uovo, a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2917 kJ / 698 kcal
- Protein
- 32.58 g
- Sacharidy
- 0.02 g
- Tuk
- 63.05 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
25u. 30min
Roastbeef
55 Min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 godz. 30 min
Arrosto di vitello con carciofi
1u. 5min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Salsa tonnata
20 Min
Roastbeef in salsa verde
40 Min