Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 20 g di olio di oliva + q.b. per spennellare
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 800 g di foglie di bietola, pulite
- 4 uova
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 350 g di ricotta di pecora (o cagliata), scolata dal siero
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 30 g di burro in fiocchetti
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Pandolce genovese
1h 30 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Pesce finto
7 Std. 5 Min
Cappon magro
4h 30 min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Torta pasqualina (senza glutine)
2 godz.
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Torta salata di bietole
1h
Panissa
45 min