Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 20 g di olio di oliva + q.b. per spennellare
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 800 g di foglie di bietola, pulite
- 4 uova
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 350 g di ricotta di pecora (o cagliata), scolata dal siero
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 30 g di burro in fiocchetti
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Mini bonet
2h
Torta di riso salata
2h 10min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Cappon magro
4h 30 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 godz. 20 min
Brandacujun
45min
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Mini pasqualine
1 godz. 30 min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Panissa
45min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min