Torta pasqualina

Torta pasqualina

4.2 85 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 5min.
8 pezzi

Suroviny

Impasto
  • 400 g di farina tipo 00
  • 220 g di acqua a temperatura ambiente
  • 20 g di olio di oliva + q.b. per spennellare
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 800 g di foglie di bietola pulite
  • 4 uova
  • 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 350 g di ricotta di pecora (o cagliata), scolata dal siero
  • 3 rametti di maggiorana fresca le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
  • 30 g di burro in fiocchetti
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 uovo leggermente sbattuto

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 24.5 g
Kalorie 1975 kJ / 472 kcal
Tuk 23.7 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...