Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g jasnych winogron, bezpestkowych
- 1 opakowanie mieszanki żelującej 3:1, w proszku (ok. 30 g)
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 330 g cukru
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 182 kJ / 43 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Dżem z owoców leśnych
40 min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25min
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
45 min
Dżem z jabłek i winogron
45 min
Dżem z czarnej porzeczki
35min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Dżem z ciemnych winogron
1 Std. 50 Min
Powidła śliwkowe
2h
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 Std. 15 Min
Sok z ciemnych winogron
40 min