Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g ciemnych winogron
- 150 g czerwonego wina, słodkiego np. Porto
- 150 g cukru trzcinowego
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 3 łyżki wody
- 1 łyżka agaru
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1757 kJ / 419.9 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 102.3 g
- Tuk
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 9.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z jabłek i kiwi
40 Min
Sok z ciemnych winogron
40 Min
Marmolada z całych jabłek
3u.
Agrestowy chutney
40 Min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1h 30min
Dżem z jabłek i winogron
45min
Dżem z melona
30 Min
Dżem z winogron
30 Min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 Std. 30 Min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1h 25min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min