Kompatibilní verze
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rollitos de lechazo
- 1 paletilla de cordero o de lechazo (aprox. 700 g) deshuesada, abierta en un filete y salpimentada
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mollejas de cordero abiertas por la mitad
- 100 g de boletus frescos en láminas
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de vinagre
- 4 ramitas de romero fresco
Reducción de Ribera del Duero
- 750 g de vino tinto Ribera del Duero
- 220 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de maicena
- 30 - 35 g de zumo de naranja
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3024 kJ / 723 kcal
- Protein
- 29.75 g
- Sacharidy
- 57.11 g
- Tuk
- 38.66 g
- Vláknina
- 0.54 g
Alternativní recepty
Perdices con salsa de chocolate
3h
Codornices al limón
45 min
Tarrina de fresón y pera
24 Std.
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Conejo en escabeche
48h 50min
Lasaña de marisco
1h 15min
Piernas de cordero con dos rellenos
2h 15 min
Wontons fritos salados
30 min
Caldereta manchega
1h
Picantones con salsa de uvas
40 Min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Codornices en escabeche de boletus
25 godz.