Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Potato buns
- 200 g Russet potatoes, cut in cubes (1 cm)
- 70 g water
- 120 g fresh milk, room temperature
- 1 tsp dried yeast
- 70 g sugar
- 1 egg
- 450 g high protein flour
-
40
g butter, softened, plus extra for greasing
nebo 40 g olive oil, plus extra for greasing - ¼ tsp salt
Custard cream
- 300 g fresh milk
- 10 g butter
- ½ tsp vanilla extract
- 10 g plain flour
- 15 g cornflour (starch)
- 75 g sugar
- 3 egg yolks
- 2 tsp custard powder, instant
- 1 egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 434 kJ / 104 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Homemade Pandan Kaya
55min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 godz. 40 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken porridge with century egg
30min
Killer Toast
2 godz.
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Egg Tarts
50 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Soft Sweet Buns
1h 10min