Kompatibilní verze
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pulut susu
- 300 g glutinous rice (pulut susu)
- 900 g water
- 500 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 2 pandan leaves, tied into knots
Serunding udang
- 4 fresh red chillies, deseeded
- 2 red bird's eye chillies (cili padi), deseeded (volitelně)
- 50 g dried shrimp, soaked to soften
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 50 g shallots
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground fennel
- ½ tsp salt
- 300 g fresh grated coconut
- 70 g cooking oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5304 kJ / 1269 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 97 g
- Nasycený tuk
- 72 g
- Vláknina
- 19 g
- Sodík
- 1045 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Nasi Lemak
45 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 min