Kompatibilní verze
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pulut susu
- 300 g glutinous rice (pulut susu)
- 900 g water
- 500 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 2 pandan leaves, tied into knots
Serunding udang
- 4 fresh red chillies, deseeded
- 2 red bird's eye chillies (cili padi), deseeded (volitelně)
- 50 g dried shrimp, soaked to soften
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 50 g shallots
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground fennel
- ½ tsp salt
- 300 g fresh grated coconut
- 70 g cooking oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5304 kJ / 1269 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 97 g
- Nasycený tuk
- 72 g
- Vláknina
- 19 g
- Sodík
- 1045 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Toasted Peanuts
20min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Chilli Stuffed Fish
1h
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Soft Sweet Buns
1 Std. 10 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Masala Squid
25min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min