Kompatibilní verze
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pulut susu
- 300 g glutinous rice (pulut susu)
- 900 g water
- 500 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 2 pandan leaves, tied into knots
Serunding udang
- 4 fresh red chillies, deseeded
- 2 red bird's eye chillies (cili padi), deseeded (volitelně)
- 50 g dried shrimp, soaked to soften
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 50 g shallots
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground fennel
- ½ tsp salt
- 300 g fresh grated coconut
- 70 g cooking oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5304 kJ / 1269 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 97 g
- Nasycený tuk
- 72 g
- Vláknina
- 19 g
- Sodík
- 1045 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Tom Yum Goong
30min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sambal Belacan
10 Min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min