Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
TM6 TM5 TM31

Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)

4.1 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g salted butter, plus extra for greasing
  • 430 - 450 g liquid caramel (see tips)
  • 160 g condensed milk
  • 360 g eggs (approx. 6 eggs), A-sized
  • 200 g plain flour, sifted
  • 3 tsp baking soda

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
418.4 kJ / 100 kcal
Protein
2.2 g
Sacharidy
15.1 g
Tuk
3.7 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty