Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)

Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)

4.6 608 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
8 Portionen

Suroviny

  • Koriander abgezupft
    ½ Bund
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • getrocknete Aprikosen, entsteint halbiert
    80 g
  • Rapsöl
    80 g
  • Auberginen (à ca. 350 g), in Würfeln (1 cm)
    2
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Tomatenmark
    50 g
  • gelbe Currypaste
    10 g
  • Salz
    1 ½ - 2 TL
  • brauner Zucker
    10 g
  • Limettensaft
    10 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kurkuma, gemahlen
    2 TL
  • Sesam hell
    40 g
    40 g Sesam, hell und schwarz gemischt
  • Sahne
    70 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 4 g
Kalorie 928 kJ / 222 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...