
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 2 Lorbeerblätter
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (400 g), abgetropft, oder andere weiße Bohnen
- 280 g Thunfisch, in Öl (2 Dosen), abgetropft
- 20 g Kapern (möglichst Qualität Nonpareilles), abgetropft
- 4 Sardellenfilets, in Salz eingelegt
- 50 g Crème fraîche
- 1 EL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Glas Kapernäpfel, eingelegt in Lake (250 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 166 kcal / 693 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Auberginenpüree
30min
Thunfischmousse
10min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Salsa Verde
10min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Thunfisch-Tapenade
5min
Melanzanicreme
1h 20min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Oliven-Paté
5min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min