Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 2 Lorbeerblätter
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (400 g), abgetropft, oder andere weiße Bohnen
- 280 g Thunfisch, in Öl (2 Dosen), abgetropft
- 20 g Kapern (möglichst Qualität Nonpareilles), abgetropft
- 4 Sardellenfilets, in Salz eingelegt
- 50 g Crème fraîche
- 1 EL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Glas Kapernäpfel, eingelegt in Lake (250 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 693 kJ / 166 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45 Min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50 min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Makrelen-Tapenade
10 Min
Oliven-Paté
5 Min
Forellencreme
10 Min
Melanzanicreme
1h 20 min.
Auberginencreme "Orient"
2 Std.
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Auberginenpüree
30 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 Min