Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Montaje
- 200 g de azúcar
- 20 g de sal
- 30 - 40 g de mantequilla a temperatura ambiente (para untar el molde)
Masa
- 270 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 65 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Bloque de mantequilla
- 350 g de mantequilla
- 120 g de azúcar
- 20 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Hojaldre y armado
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1697 kJ / 406 kcal
- Protein
- 3.33 g
- Sacharidy
- 45.21 g
- Tuk
- 23.54 g
- Vláknina
- 1.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galletas Springerle
10 Std.
Kugelhopf alsaciano
4h
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Brioche relleno de cerdo, acelgas, hinojo y queso
5 godz.
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50min
Panecillos de San Ignacio
25 godz.
Cuencos de masa choux con helado
6 Std. 30 Min
Hamburguesa Big Kahuna (Pulp Fiction)
50min
Pizza armenia (lehmeyun)
1 godz. 30 min
Pizzas blancas de peras con uvas
1u.
Cannoli (Los Soprano)
1u.
Panecillos bretzel
5h 30min