Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Montaje
- 200 g de azúcar
- 20 g de sal
- 30 - 40 g de mantequilla a temperatura ambiente (para untar el molde)
Masa
- 270 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 65 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Bloque de mantequilla
- 350 g de mantequilla
- 120 g de azúcar
- 20 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Hojaldre y armado
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1697 kJ / 406 kcal
- Protein
- 3.33 g
- Sacharidy
- 45.21 g
- Tuk
- 23.54 g
- Vláknina
- 1.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Pan frito indio (panipuri)
1h
Sangría sin alcohol
5 min
Cuernos de gacela
1h 30min
Pan relleno de trucha ahumada, atún y queso cremoso
14 Std.
Cassata siciliana
6h 30min
Leche frita de chocolate
2h 30 min
Cheesecake salado con tomates cherry
3h 40min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20 min
Asado de frutos secos
30min
Wontons fritos salados
30min
Costalito de brie
30min