
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción del pulpo
- 1200 g de pulpo congelado (previamente descongelado)
- 1200 g de agua
- 70 g de cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
Aliño de aceituna negra
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada (volitelně)
- 1 pellizco de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 139 kcal / 998 kJ
- Protein
- 31.18 g
- Tuk
- 12.12 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Vláknina
- 0.44 g
Alternativní recepty
Plato de mariscos con pulpo, carpaccio de pez espada y salmón ahumado
3hod. 15min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Reducción de vino tinto
40min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos
15min
Cóctel Christmas
1hod. 10min
Carpaccio de gambón y kumquat para dos
30min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3hod.
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Brochetas de pulpo y langostino con salsa de ají amarillo
50min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1hod.