![Carpaccio de pulpo Carpaccio de pulpo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/722C66CA-8058-4483-9263-58564C8D46B5/Derivates/F91E0841-5FA2-44BA-8E85-3ECC7C80C6ED.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción del pulpo
- 1200 g de pulpo congelado (previamente descongelado)
- 1200 g de agua
- 70 g de cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
Aliño de aceituna negra
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada (volitelně)
- 1 pellizco de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 998 kJ / 139 kcal
- Protein
- 31.18 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Tuk
- 12.12 g
- Vláknina
- 0.44 g
Alternativní recepty
Bricks de patata con yema
2 Std. 20 Min
Ensaladilla de patata con bogavante
1 Std. 25 Min
Boletus con foie en papillote
30 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50 min
Brochetas de pulpo y langostino con salsa de ají amarillo
50 min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1 Std. 30 Min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1 Std. 30 Min