Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción del pulpo
- 1200 g de pulpo congelado (previamente descongelado)
- 1200 g de agua
- 70 g de cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
Aliño de aceituna negra
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada (volitelně)
- 1 pellizco de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 998 kJ / 139 kcal
- Protein
- 31.18 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Tuk
- 12.12 g
- Vláknina
- 0.44 g
Alternativní recepty
Langosta thermidor
50 min
Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas
20min
Carpaccio de melón con sabayón de moscatel
10 min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1 Std. 40 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5min
Cóctel Christmas
1 Std. 10 Min
Crema de ostras
20min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Milhojas de salmón ahumado
3 godz. 15 min
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15min