Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermento natural (de masa ácida)
- 150 g de fermento natural (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina de fuerza
Pan integral con salvado
- 150 g de harina integral de trigo
- 100 g de salvado de trigo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde y para pintar el pan)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 2 yogures naturales desnatados
- 20 g de azúcar
- 10 g de semillas de lino
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de leche desnatada
- 10 ciruelas pasas sin hueso
- semillas de lino para espolvorear el pan
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 503 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 Std.
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan rústico
2 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan multicereales
24 Std.
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1 Std. 50 Min
Bizcocho de soja
35 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan integral al vapor
2 Std.
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min