
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermento natural (de masa ácida)
- 150 g de fermento natural (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina de fuerza
Pan integral con salvado
- 150 g de harina integral de trigo
- 100 g de salvado de trigo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde y para pintar el pan)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 2 yogures naturales desnatados
- 20 g de azúcar
- 10 g de semillas de lino
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de leche desnatada
- 10 ciruelas pasas sin hueso
- semillas de lino para espolvorear el pan
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 120 kcal / 503 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan multicereales
24hod.
Pan rústico
2hod.
Tofu
7hod. 45min
Pan integral con muesli
4hod.
Pan plano de centeno
2hod. 10min
Pan de centeno con masa agria
154hod.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16hod. 50min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2hod. 40min
Pan de molde integral con espinacas
1hod. 40min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15hod.
Pan de molde con semillas de amapola
2hod. 10min
Pan integral al vapor
2hod.