Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 高麗菜 ,切塊(約3公分)
- 60 克 紅蘿蔔 ,切片
- 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 50 克 紅甜椒 ,切塊(約3公分)
- 50 克 酸黃瓜 ,切塊(約3公分)
- 50 克 蘋果 ,切塊(約3公分)
- 2 支 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 20 克 橄欖油
- 1 大匙 萊姆汁
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 181 kJ / 43 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g