紅蘿蔔沙拉

紅蘿蔔沙拉

4.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 500 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 紅蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約2公分)
    300 克
  • 新鮮香菜 洗淨切碎
    10 根
  • 橄欖油
    3 大匙
  • 匈牙利甜紅椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 萊姆汁
    10 克
  • 松子 先以150℃烤10分鐘
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.023 g
Kalorie 617 kJ / 147 kcal
Tuk 11.732 g
Vláknina 2.099 g
Sacharidy 10.045 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...