Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 水
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 300 克 紅蘿蔔, 洗淨去皮,切塊(約2公分)
- 10 根 新鮮香菜, 洗淨切碎
- 3 大匙 橄欖油
- ¼ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 1 茶匙 糖
- 10 克 萊姆汁
- 10 克 松子 ,先以150℃烤10分鐘
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 617 kJ / 147 kcal
- Protein
- 1.023 g
- Sacharidy
- 10.045 g
- Tuk
- 11.732 g
- Vláknina
- 2.099 g