Zařízení & příslušenství
紅蘿蔔沙拉
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
水500 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
紅蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約2公分)300 克
-
新鮮香菜 洗淨切碎10 根
-
橄欖油3 大匙
-
匈牙利甜紅椒粉¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
萊姆汁10 克
-
松子 先以150℃烤10分鐘10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.023 g
Kalorie
617 kJ /
147 kcal
Tuk
11.732 g
Vláknina
2.099 g
Sacharidy
10.045 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
樂活蔬食
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan