豆腐炒什錦

豆腐炒什錦

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮竹筍 切塊
    60 克
  • 乾香菇 泡水、對半切
    7 - 8 朵
  • 新鮮黑木耳 洗淨切塊,川燙備用
    60 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 紅蘿蔔 切絲
    60 克
  • 板豆腐 (約400克),壓乾水份,切碎
    1 塊
  • 豌豆莢 切段
    10 克
  • 黑麻油
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 白芝麻
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.965 g
Kalorie 934 kJ / 223 kcal
Tuk 16.135 g
Vláknina 2.638 g
Sacharidy 10.763 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...