
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 茶匙 粉紅胡椒粒 多備一些裝飾用
- 2 支 新鮮蒔蘿 只取葉子, 可多備一些裝飾用
- 300 克 新鮮鮭魚肉片 去皮, 分成三等份
- 40 克 萊姆汁
- 2 大匙 橄欖油
- ½ 茶匙 烏斯特調味醬
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 100 克 水田芥 或任何生菜
- 枝 新鮮蒔蘿 只取葉子, 可多備一些裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 111 kcal / 463 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 1 g