Zařízení & příslušenství
小魚炒豆干
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 切片2 枝
-
蒜頭 切片3 粒
-
小魚乾40 克
-
五香豆干 橫剖半,切條200 克
-
蔭豆豉30 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
36.63 g
Kalorie
1668 kJ /
398 kcal
Tuk
22.1 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
13.42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星級家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan