Zařízení & příslušenství
絲瓜燴菇
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭2 粒
-
沙拉油1 大匙
-
蔥 切段1 根
-
絲瓜 (約1條),去皮、切塊(約3公分)450 克
-
鹽½ 茶匙
-
鴻喜菇 (約1包),切段150 克
-
雪白菇 (約1包),切段200 克
-
枸杞2 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.7 g
Kalorie
748 kJ /
179 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
5.3 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
健康飲食提倡者
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan