Zařízení & příslušenství
雪菜炒肉絲
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
豬肉絲150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油30 克
-
雪菜 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)100 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲20 克
-
糖½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.9 g
Kalorie
672 kJ /
161 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
3.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
元氣便當菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan