雪菜炒肉絲

雪菜炒肉絲

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 豬肉絲
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 30 克
  • 雪菜 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切絲
    20 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.9 g
Kalorie 672 kJ / 161 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 3.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...