Zařízení & příslušenství
豆芽拌小黃瓜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
小黃瓜 切絲100 克
-
水1800 克
-
新鮮綠豆芽250 克
-
白醋2 大匙
-
醬油1 大匙
-
香油1 茶匙
-
白芝麻 多備一點10 克
-
糖1 大匙
-
海苔 撕碎1 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.39 g
Kalorie
310 kJ /
74 kcal
Tuk
3.033 g
Vláknina
1.73 g
Sacharidy
9.653 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan