
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 紅蘿蔔 去皮洗淨,切絲
- 1 茶匙 鹽
- 1300 克 水
- 8 條 新鮮四季豆 去頭尾,切段
- 1 把 冬粉 (約40克),用水略沖待軟,剪小段
- 8 隻 生白蝦 去殼,開背去腸泥
- 8 張 越南春捲皮
- 8 片 美生菜 洗淨,切細絲
- 3 枝 新鮮香菜 只取葉子
- 1 粒 蒜頭
- ½ 條 新鮮紅辣椒
- 2 大匙 萊姆汁
- 2 大匙 魚露
- 1 大匙 米醋
- 2 大匙 冰糖粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 177 kcal / 743 kJ
- Protein
- 13.29 g
- Tuk
- 0.653 g
- Sacharidy
- 30.374 g
- Vláknina
- 2.108 g