越式鮮蝦卷
TM6 TM5

越式鮮蝦卷

4.5 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 40 克 紅蘿蔔, 去皮洗淨,切絲
  • 1 茶匙 鹽
  • 1300 克 水
  • 8 條 新鮮四季豆, 去頭尾,切段
  • 1 把 冬粉 (約40克),用水略沖待軟,剪小段
  • 8 隻 生白蝦, 去殼,開背去腸泥
  • 8 張 越南春捲皮
  • 8 片 美生菜, 洗淨,切細絲
  • 3 枝 新鮮香菜, 只取葉子
  • 1 粒 蒜頭
  • ½ 條 新鮮紅辣椒
  • 2 大匙 萊姆汁
  • 2 大匙 魚露
  • 1 大匙 米醋
  • 2 大匙 冰糖粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
743 kJ / 177 kcal
Protein
13.29 g
Sacharidy
30.374 g
Tuk
0.653 g
Vláknina
2.108 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty