Zařízení & příslušenství
馬蹄條
Příprava 40min.
Celkový 5hod. 50min.
10 塊
Suroviny
馬蹄條
-
新鮮荸薺 (約5粒),去皮85 克
-
馬蹄粉125 克
-
水 (含料理和蒸煮用)1500 克
-
沙拉油½ 茶匙
-
冰糖粉75 克
-
二砂糖40 克
脆漿
-
低筋麵粉125 克
-
泡打粉½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
水165 克
-
沙拉油110 克
-
油 適量,油炸用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
0.2 g
Kalorie
399 kJ /
95 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
24.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超人氣港式點心
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan