Zařízení & příslušenství
焦糖堅果塔
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 30min.
12 塊
Suroviny
塔皮
-
無鹽奶油 (冷藏),切小塊200 克
-
低筋麵粉370 克
-
冰糖粉100 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 小撮
-
香草糖 (市售或自製)1 茶匙
煮糖
-
夏威夷豆 熟200 克
-
無鹽烤腰果 熟50 克
-
帶皮杏仁果 熟50 克
-
南瓜子 熟20 克
-
水25 克
-
麥芽糖25 克
-
35 克 蜂蜜楓糖漿35 克
-
二砂糖35 克
-
鹽¼ 茶匙
-
無鹽奶油15 克
-
蔓越莓乾40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
63.7 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
2048.6 kJ /
490.1 kcal
Tuk
31.8 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
30.6 g
Sacharidy
48.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
甜品主廚
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
談心首選下午茶點
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan