Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 克 無鹽烤花生
- 500 克 水, 加入100克冰塊備用
-
180
克 乾米線 ,泡軟,剪對半
nebo 120 克 冬粉 (約2-3把),泡軟,剪對半 - 500 克 冷開水 ,加入100克冰塊備用
- 10 - 15 片 新鮮薄荷, 略微撕碎
- ½ 顆 紫洋蔥, 洗淨切絲
- 1 顆 越南青芒果, 去皮切絲
- 1 條 小黃瓜, 去籽切絲
- 125 克 萊姆汁
- 1 大匙 椰糖
- 60 克 米醋
- 2 根 新鮮檸檬香茅, 取白色部份,切薄片
- 2 根 新鮮紅辣椒, 去籽,切碎
- 3 片 泰國檸檬葉, 切條
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1839 kJ / 439 kcal
- Protein
- 9.639 g
- Sacharidy
- 84.141 g
- Tuk
- 10.632 g
- Vláknina
- 4.723 g