Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baguetes
- 150 g trigo integral em grão
- 2 dentes de alho
- 300 g água, mais q.b. p/ pincelar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 350 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
Recheio
- 45 g queijo parmesão
- 15 g coentros
- 2 dentes de alho
- 5 ovos
- 30 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 16 fatias de presunto finas (150 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1825 kJ / 680 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Queijo fresco e requeijão
48h
Pãezinhos enrolados
1h 45min
Pão preto
2 godz.
Coroa de pães
9 godz. 30 min
Crepes com recheio de espargos
50min
Queijo tipo mascarpone
16 Std.
Piza Margarita
1h 45min
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Dumplings de camarão
4 godz.
Bolo xadrez
1h 40min
Arancini
1 godz. 20 min
Piza 4 estações
1 godz.