Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baguetes
- 150 g trigo integral em grão
- 2 dentes de alho
- 300 g água, mais q.b. p/ pincelar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 350 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
Recheio
- 45 g queijo parmesão
- 15 g coentros
- 2 dentes de alho
- 5 ovos
- 30 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 16 fatias de presunto finas (150 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1825 kJ / 680 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Açorda de tomatada com ovos escalfados
1hod. 10min
Pãezinhos aromatizados
2hod.
Garibaldis
5h
Pão preto
2hod.
Dip de tomate e queijo-creme
5min
Patê de salmão
10min
Palitos de presunto
50 min
Bruschetta de iogurte e tomate
40min
Escabeche de pernil - TM31
10 Std.
Quiche de espinafres com base de batata
Žádné hodnocení
Bolo de Baptizado
2h 30 min
Patê marinheiro
5min