Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à crêpe
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre fondu
- 100 g d'eau
La sauce béchamel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 500 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre (volitelně)
La garniture
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- 4 tranches de jambon
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1513 kJ / 361 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 19.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timbale milanaise
55 Min
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Pommes de terre farcies
1 Std. 15 Min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Salade strasbourgeoise
1 Std.
Croque-campagne au comté
40 Min
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40 Min
Gaufrettes à la vanille
1h 5 min.
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min
Welsh rarebit
30 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min