Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
- 1 gousse d'ail
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4533 kJ / 1083 kcal
- Protein
- 53.5 g
- Sacharidy
- 91.3 g
- Tuk
- 50.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Croquetas de jambon de Bayonne
3h
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Croziflette
1h 25 min
Gaufres de pomme de terre au camembert
45 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Welsh rarebit
30 min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Fondue savoyarde
25 min
Aligot
40 Min