Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
- 1 gousse d'ail
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4533 kJ / 1083 kcal
- Protein
- 53.5 g
- Sacharidy
- 91.3 g
- Tuk
- 50.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Cervelle de canuts
12h
Fondue savoyarde
25 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Œuf poché sauce meurette
1h
Gratin de crozets au jambon
1h
Aligot
40 Min
Croziflette
1h 25min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Sauce au roquefort
20 min