
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
- 1 gousse d'ail
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1083 kcal / 4533 kJ
- Protein
- 53.5 g
- Tuk
- 50.8 g
- Sacharidy
- 91.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Fondue savoyarde
25min
Soufflés poires roquefort
1hod.
Œufs de caille en meurette
55min
Croque-cake
50min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Camembert rôti au Varoma
30min
Aligot
40min
Croziflette
1hod. 25min
Œuf poché sauce meurette
1hod.
Sauce au roquefort
20min