Fondue savoyarde

Fondue savoyarde

4.4 159 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 portions

Suroviny

  • 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de vin blanc sec
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de pain rassis, coupé en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 53.5 g
Kalorie 4533 kJ / 1083 kcal
Tuk 50.8 g
Vláknina 5.5 g
Sacharidy 91.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...