Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 300 g de farine de blé, type 55 ou 65 et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de munster, coupé en cubes
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lardons fumés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2303 kJ / 551 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Quiche lorraine
50min
Flammenküche au poireau
1h 40min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Flammekueche
1h 50min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2h 10min
Paille à la confiture
1h 30 min
Pizza jambon-champignons
1h 35min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Ficelles picardes
2u.
Flammekueche alsacienne
30min
Hot dogs
3u. 45min
Panini jambon-fromage
2u. 45min