Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
- 600 g de agua
- 500 g de patatas harinosas peladas y en trozos
- 300 g de pulpa de calabaza en dados (2-3 cm)
- 80 g de harina (y un poco más para trabajar la masa)
- 2 - 3 tiras de piel de limón (volitelně)
- 350 g de harina
- 1 huevo
- 3 cucharadita de sal
- harina para espolvorear
- 25 g de mantequilla
- 300 g de leche
-
150
g de queso taleggio en trozos
nebo 150 g de queso gruyère - 5 - 6 ramitas cebollino fresco picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2178 kJ / 521 kcal
- Protein
- 21.14 g
- Sacharidy
- 69.39 g
- Tuk
- 17.75 g
- Vláknina
- 5.24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1h
Pascualina
1 godz. 45 min
Ñoquis de patata
50min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1h 20 min
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9h
Pastel de maíz
45 min
Gnocchis a la romana
45 min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 min
Buñuelos de acelga
45 min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20 min
Empanadas criollas
3h
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 godz. 30 min