Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Eier (Größe M)
- 60 g Weizenmehl, glatt
- 120 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 - 3 EL Sonnenblumenöl, zum Backen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 467 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min
Grießnockerl (laktosefrei)
40 Min
Semmelknödel
50 Min
Käsespätzle
45 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min
Eiernockerl
30 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min