Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bio-Zitrone
- 250 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Spritzer Rum
- 250 g Weizenmehl, universal
- 1000 g Marillen, halbiert und entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1680 kJ / 401 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10 min
Topfengolatschen
50 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Malakofftorte
10h 20min
Ribiselschnitten
1h
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Frittaten
30 min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Wiener Rehrücken
3u. 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min