Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g gekochte Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Schlagobers
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen frisch gemahlener schwarzer Pfeffer
- ½ - 1 Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 368 kJ / 88 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Eiernockerl
30 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Semmelknödel
50 menit
Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
40 min
Fastenbeugerl
1j 30 menit
Salzstangerl
1j 25 menit
Ribiselschnitten
1j
Kürbiskernaufstrich
5 min
Liptauer
15min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min