
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 Eier (Größe M)
- 2 ½ - 2 ¾ TL Salz etwas mehr für das Kochwasser
- 350 g Milch
- 50 g Butter in Stücken und 2-3 EL für die Pfanne
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 500 g Weizenmehl, griffig
- 1 TL Weinstein-Backpulver (volitelně)
- ½ - 1 Zwiebel je nach Größe, in Scheiben (volitelně)
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- ½ Bund Schnittlauch, frisch in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 568 kcal / 2374 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1174 mg
Alternativní recepty
Grießkoch mit Orangenfilets
20min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Wurstknödel
1hod. 20min
Schinkenfleckerl überbacken
1hod. 10min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1hod. 25min
Erdäpfelgulasch
1hod. 10min
Bröselknödel
40min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min