Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier (Größe M)
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 140 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 6 EL Grieß, Weichweizen
- 4 EL Rum
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 500 g Magertopfen
- Kompott nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 673 mg
Alternativní recepty
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Germknödel
1h
Topfenpalatschinken
1h 30min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Grießauflauf
1h 30min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Scheiterhaufen
1h 30min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min