Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier (Größe M)
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 140 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 6 EL Grieß, Weichweizen
- 4 EL Rum
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 500 g Magertopfen
- Kompott nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 673 mg
Alternativní recepty
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Germknödel
1 Std.
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Grießauflauf
1h 30 min
Scheiterhaufen
1h 30 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min
Topfenpalatschinken
1h 30 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Eiernockerl
30 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min