Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Keksboden
- 250 g Haferkekse (z. B. Hobbits), halbiert
- 100 g Mandeln
- 150 g Butter, in Stücken
Waldmeistercreme
- 60 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 12 Blatt Gelatine (20 g)
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 70 g Zucker
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Waldmeistersirup
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Frischkäse
- 500 g Joghurt, 10% Fett
Ganache und Fertigstellung
- 150 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 75 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 350 g Erdbeeren, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2495 kJ / 596 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20min
Marzipan-Torte
5 Std.
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Erdbeer-Himmelstorte
5 Std.
Domino-Käsekuchen
6h 30min
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2h
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 godz.
Ostertorte
7h
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 Std.
Snowball Cake
1h 40min
Bratapfelkuchen
7h