Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamell
- 250 g Zucker
- 220 g Milch
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 EL Essig
Stuten
- Butter zum Einfetten
- 20 g Walnusshälften
- 500 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 80 g Milch
- Kondensmilch zum Bestreichen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Brioche
2 Std.
Quarkstuten
1h 20 phút
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1 Std. 45 Min
Gourmet-Cracker
25 Std. 30 Min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2 Std.
Dinkel-Brioche au chocolat
2 Std.
Süße Brötchen
1h 5min
Weizen-Hafer-Brötchen
1h 30min
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2 Std. 20 Min
Kürbisstuten
3h 30min
Norddeutsches Kürbisbrot
3u. 15min