![Pasta choux y crema pastelera (sin gluten) Pasta choux y crema pastelera (sin gluten)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35339504-0130-4849-B481-6A6ABE727A17/Derivates/275468A2-6B8C-487C-8F20-CE519862099F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
- 70 g de azúcar
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Pasta choux
- 80 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 70 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 250 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 20 g de azúcar
- 5 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 475 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.87 g
- Sacharidy
- 10.98 g
- Tuk
- 6.02 g
- Vláknina
- 0.22 g
Alternativní recepty
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50 мин.
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14 godz.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)
1 godz.
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30min
Masa sablé sin gluten
1 godz.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min