Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
- 70 g de azúcar
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Pasta choux
- 80 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 70 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 250 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 20 g de azúcar
- 5 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 475 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.87 g
- Sacharidy
- 10.98 g
- Tuk
- 6.02 g
- Vláknina
- 0.22 g
Alternativní recepty
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2hod. 30min
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2hod. 15min
Masa sablé sin gluten
1h
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5hod.