
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
- 70 g de azúcar
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Pasta choux
- 80 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 70 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 250 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 20 g de azúcar
- 5 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 114 kcal / 475 kJ
- Protein
- 3.87 g
- Tuk
- 6.02 g
- Sacharidy
- 10.98 g
- Vláknina
- 0.22 g
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14hod.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Roscón de Reyes sin gluten
2hod. 45min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1hod. 10min
Crêpes sin gluten
45min
Focaccia rústica sin gluten
2hod. 40min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1hod. 15min
Rosquillas americanas sin gluten
2hod. 30min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Pastas de almendra sin gluten
1hod.