Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
- 40 g de kirsch
Montaje
- 50 g de kirsch
- 700 g de nata montada
- 350 g de cerezas oscuras en almíbar escurridas (reserve el almíbar)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 6 cerezas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2643 kJ / 632 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 47.9 g
- Tuk
- 45.1 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3hod.
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30 min.
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Layer cake de nata y frutos rojos
2hod. 15min
Tarta Dobos
2 Std. 40 Min
Milhojas de crema y toffee
2hod. 30min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Charlota de chocolate con fresas y frutos rojos
4 Std. 45 Min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13 Std.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5hod.