Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
- 40 g de kirsch
Montaje
- 50 g de kirsch
- 700 g de nata montada
- 350 g de cerezas oscuras en almíbar escurridas (reserve el almíbar)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 6 cerezas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2643 kJ / 632 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 47.9 g
- Tuk
- 45.1 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Tarta San Marcos
4h
Tarta helada de trufa y avellanas
31 Std.
Masa choux
2 godz.
Tarta Sacher
3h
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Tarta Dobos
2 godz. 40 min
Tarta de requesón y fresas
6h 20min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Profiteroles
2 godz.
Brazo de gitano
3h