Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)

Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)

4.6 34 hodnocení
Příprava 50min
Celkový 2hod. 10min
8 raciones

Suroviny

Bizcocho
  • de harina de repostería
    100 g
  • de cacao puro en polvo
    40 g
  • de polvo de hornear
    2 cucharaditas
  • de azúcar vainillado
    1 cucharadita
  • de sal
    1 pellizco
  • huevos
    4
  • de azúcar
    150 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
    100 g
  • de kirsch
    40 g
Montaje
  • de kirsch
    50 g
  • de nata montada
    700 g
  • de cerezas oscuras en almíbar escurridas (reserve el almíbar)
    350 g
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
    50 g
  • cerezas (volitelně)
    6

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 632 kcal / 2643 kJ
Protein 7.3 g
Tuk 45.1 g
Sacharidy 47.9 g
Vláknina 3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...