Black forest pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Black forest pavlova stack

4.5 (59 hodnocení)

Suroviny

Morello cherry syrup

  • 680 g canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour
  • 2 tsp Dutch cocoa powder

Coffee cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
  • 100 g dark chocolate (70% cocoa), shaved, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1560 kJ / 371 kcal
Protein
4.5 g
Sacharidy
45 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
12.9 g
Vláknina
1 g
Sodík
98.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty