Black forest pavlova stack

Black forest pavlova stack

4.5 62 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
12 portions

Suroviny

Morello cherry syrup
  • canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)
    680 g
Pavlova
  • white sugar
    320 g
  • egg whites (approx. 250 g), room temperature
    8
  • cream of tartar
    1 pinch
  • white vinegar
    1 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • cornflour
    3 tsp
  • Dutch cocoa powder
    2 tsp
Coffee cream
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    600 g
  • brewed espresso coffee cooled
    2 tbsp
  • dark chocolate (70% cocoa) shaved, for garnishing
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 98.1 mg
Protein 4.5 g
Kalorie 1560 kJ / 371 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 12.9 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...