Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

4.5 134 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
12 slices

Suroviny

Chocolate bean cake
  • butter cut into pieces, plus extra for greasing
    120 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • water or coffee
    1 tbsp
  • eggs
    5
  • vanilla bean paste
    1 tbsp
  • coconut sugar
    180 g
  • cocoa powder
    70 g
  • baking powder
    1 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
Coconut butter cream frosting
  • coconut sugar
    200 g
  • milk
    20 g
  • butter
    80 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • cocoa powder
    1 ½ tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 402.7 mg
Protein 6 g
Kalorie 1356.7 kJ / 323 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 10.2 g
Sacharidy 37.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...