
Zařízení & příslušenství
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Příprava 10min
Celkový 2hod. 15min
12 slices
Suroviny
Chocolate bean cake
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water or coffee1 tbsp
-
eggs5
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Coconut butter cream frosting
-
coconut sugar200 g
-
milk20 g
-
butter80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder1 ½ tbsp
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
323 kcal /
1356.7 kJ
Protein
6 g
Tuk
17 g
Sacharidy
37.2 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
10.2 g
Sodík
402.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Naturally Sweet
6 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland