Kompatibilní verze
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate bean cake
- 120 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp water or coffee
- 5 eggs
- 1 tbsp vanilla bean paste
- 180 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
Coconut butter cream frosting
- 200 g coconut sugar
- 20 g milk
- 80 g butter
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 ½ tbsp cocoa powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1356.7 kJ / 323 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 402.7 mg
Alternativní recepty
Gluten free chocolate brownie
45 min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 min
Banana, walnut and date loaf
55 min
Chocolate spelt biscuits
5h 10min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2u. 30min
Wombat slice
45 min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min