Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g sago
- 520 g full cream milk, for soaking
- 40 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 180 g dark brown sugar
- 70 g breadcrumbs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 60 g pitted dates
- 60 g dried figs
- 30 g dried apricots
- 30 g dried apples
- 30 g dried currants
- 30 g glacé cherries
- 50 g sultanas
- 1 pinch ground allspice
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 egg
- 1700 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1300 kJ / 309 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 55.6 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 387.1 mg
Alternativní recepty
Vegetable stock paste
30 Min
Citrus marmalade
2u. 20min
Meat stock paste
45min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 Min
Custard
10 Min
Apple cake
1h
Strawberry jam
55min
Apricot liqueur
1h
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Apricot Danish slice
40min
Lemon or lime butter
15 Min