Honey crème caramels
TM6 TM5 TM31

Honey crème caramels

4.3 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g honey, plus 2 tbsp extra
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 450 g milk
  • 1 vanilla bean, cut into halves lengthways, seeds scraped and reserved
  • 4 eggs
  • 2 egg yolks
  • boiling water, for baking

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1265 kJ / 301.2 kcal
Protein
8.9 g
Sacharidy
31.4 g
Tuk
16.5 g
Nasycený tuk
8.9 g
Vláknina
0 g
Sodík
96.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty