Vindaloo pork
TM6 TM5 TM31

Vindaloo pork

3.9 (14 hodnocení)

Suroviny

Curry mix

  • 2 tsp coriander seeds
  • 1 tsp cumin seeds
  • 2 cm cinnamon quill
  • 4 whole cloves
  • 2 cardamom pods
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 6 garlic cloves
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 pinch salt
  • 1 tbsp olive oil
  • 2 tsp apple cider vinegar

Pork belly

  • 1000 g pork belly meat, boned and scored
  • 2 brown onions (approx. 240 g), cut into halves
  • 2 - 3 fresh bird's eye chillies, trimmed and cut into pieces
  • 30 g olive oil
  • 8 fresh curry leaves
  • 1 tbsp soft dark brown sugar
  • 1400 g water
  • 1 tsp salt, plus extra for seasoning
  • 200 g basmati rice
  • 1 tsp black mustard seeds (see Tips)
  • 50 g roasted unsalted cashew nuts, toasted

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
4119.8 kJ / 980.8 kcal
Protein
57.2 g
Sacharidy
49.9 g
Tuk
60.6 g
Nasycený tuk
18.5 g
Vláknina
7.4 g
Sodík
1024.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty