Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych (patrz wskazówka)
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 60 g wrzącej wody
- 2 szczypty soli
- 8 jajek
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 230 g mąki pszennej
- 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 383.4 kJ / 91.6 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 28 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Żelka truskawkowa do tortów
3 Std. 45 Min
Wilgotny biszkopt z olejem
4 Std.
Krem Oreo® do tortów
14 Std.
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 Std.
Żelka mango do tortów
3 Std. 25 Min
Biszkopt kakaowy
4 Std.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 Std.
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 Min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 Min