Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g mąki pszennej
- 50 g skrobi ziemniaczanej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- skórka z 1 cytryny, ekologiczna, bez białych błonek (albedo), pokrojona na kawałki
- 200 g cukru
- 8 jajek
- 1 - 2 krople barwnika spożywczego, żółtego (volitelně)
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 456.1 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 45.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biszkopt genueński z masłem
4 Std.
Żelka mango do tortów
3h 25min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Krem limonkowy do tortów
55min
Tort pistacjowy z frużeliną malinową
72 godz.
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Krem pistacjowy do tortów
6h 15min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.