
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramelised chocolate
- 80 g white chocolate broken into pieces
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
Plum compote
- 400 g fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g white sugar
Sabayon cream
- 6 egg yolks
- 100 g white sugar
- 30 g sweet wine of choice
- 600 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 tsp vanilla bean extract
Pistachio chocolate bark
- 100 g white chocolate broken into pieces
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 452.7 kcal / 1894.3 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Sodík
- 112.3 mg
Alternativní recepty
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 50min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Boulangère potatoes
1h 40min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3h 25min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Edna's lemon curd teacake
40min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min