Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramelised chocolate
- 80 g white chocolate, broken into pieces
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
Plum compote
- 400 g fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g white sugar
Sabayon cream
- 6 egg yolks
- 100 g white sugar
- 30 g sweet wine of choice
- 600 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 tsp vanilla bean extract
Pistachio chocolate bark
- 100 g white chocolate, broken into pieces
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1894.3 kJ / 452.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 112.3 mg
Alternativní recepty
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1 Std. 30 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Spicy Zucchini Noodles
10min
Strawberries and Cream Whip
Pas d’évaluation
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Lemon Curry Lava Cakes
3h
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3h
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Mulled white wine
15min
Chocolate Lava Cakes
55 min