Plum and caramelised chocolate semifreddo
TM6

Plum and caramelised chocolate semifreddo

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Caramelised chocolate

  • 80 g white chocolate, broken into pieces
  • 30 g shelled unsalted pistachio nuts

Plum compote

  • 400 g fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 100 g white sugar

Sabayon cream

  • 6 egg yolks
  • 100 g white sugar
  • 30 g sweet wine of choice
  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 250 g mascarpone cheese
  • 1 tsp vanilla bean extract

Pistachio chocolate bark

  • 100 g white chocolate, broken into pieces
  • 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, roughly chopped

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1894.3 kJ / 452.7 kcal
Protein
5.3 g
Sacharidy
33.4 g
Tuk
34 g
Nasycený tuk
19.3 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
112.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty