Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramelised chocolate
- 80 g white chocolate, broken into pieces
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
Plum compote
- 400 g fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g white sugar
Sabayon cream
- 6 egg yolks
- 100 g white sugar
- 30 g sweet wine of choice
- 600 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 tsp vanilla bean extract
Pistachio chocolate bark
- 100 g white chocolate, broken into pieces
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1894.3 kJ / 452.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 112.3 mg
Alternativní recepty
Everyday gourmet butter
35 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 Std. 20 Min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.