Plum and caramelised chocolate semifreddo

Plum and caramelised chocolate semifreddo

4.9 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25hod.
12 portions

Suroviny

Caramelised chocolate
  • white chocolate broken into pieces
    80 g
  • shelled unsalted pistachio nuts
    30 g
Plum compote
  • fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
    400 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • white sugar
    100 g
Sabayon cream
  • egg yolks
    6
  • white sugar
    100 g
  • sweet wine of choice
    30 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    600 g
  • mascarpone cheese
    250 g
  • vanilla bean extract
    1 tsp
Pistachio chocolate bark
  • white chocolate broken into pieces
    100 g
  • shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped
    2 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 112.3 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 1894.3 kJ / 452.7 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 19.3 g
Sacharidy 33.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...