Kompatibilní verze
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g icing sugar
- 2 eggs, separated
- 20 g honey, plus 1 tbsp extra to drizzle
- 40 g thickened cream
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground nutmeg
- 4 fresh figs, cut into quarters
- 2 tbsp walnuts, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 548.8 kJ / 131.3 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 41.9 mg
Alternativní recepty
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Quick herb paste
10min
Fresh tomato chutney
10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Creamy yoghurt ice cream
24 Std. 10 Min